nuffy1

OOO-lalalalala

Friday, April 12, 2013

Chemerong-Berembun_Lansir-Cerita Lagi


setel menjamu mata dengan permandangan indah, setel menghadiah cikPerut dgn hidangan lazat. Woo..sape cakap makan kat hutan tak sedap wooo.... makan kat hutan ler paling sedap. Makan ramai2..share2... potpetpotpet... bla bla bla. heaven beb!. setelkan urusan jemuran barangan keperluan yg basah semalaman terperap. membasuh yg perlu. [saya la tu.. rimas tgk pakaian tak berbasuh. ok fine.. saya mmg seperti berada di rumh sendiri. suka hati ler labu nak wat apa pun].


ha tengok!! tengok!!
[sebahagian ni org punya. saya punya skit je]



aktiviti bebas. 



markas kami. hehehehe.. sekali tengok dah mcm pusat pelarian pulak. penempatan yg memuatkn seramai 40 org. ada lagi pendaki2 yg lain. so total mmg agak ramai la kat air terjun langsir ni. 



hai Nana. morning.. tak tau la apa motif dak ceng2 ni bersleping bag sambil duduk cangkung kat sini. 

\

cantik tak?
Japanese Garden
ala.. bestnya. rindu pulak kat CBL ni. 



geng markas! konon2 nak berjimbajimbo kat sini. cantik tau. 

\

kalau la, tempat ni ada kat belakang rumah, alahai.. best best!








eeeiiiiiiyuuu. airnya sejuk nyaman.

tempat ini menjadikan mereka2 ini seperti berada di taman kota keriangan












ok setel!!. jom balik markas. kalau tadi Japanese Garden kosong je..
kali ini, kami2 menjadi penyeri.
sejuk la... sejukkkkkk



ada sambungan lagi cerita ini
bila mau habis daaaaaa





Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment