nuffy1

OOO-lalalalala

Wednesday, April 10, 2013

Chemerong-Berembun-Lansir-Masih bercerita

menuju trek mendongak 7 petala langit
homakkkkkkkhaiiiiiii. ketaq la kaki kami
asal mendongak je kelip2 mata
asal tengok atas je mata berkelip2

marilah seiring dan sejalan
seindah bunga di taman
..... lalalalalalalalala... lalalalalalalala...lalalalalalalalala....







take a break bro - take a kit kat. 
ada kit kat ke? 


: dialog : 
saya : Allahuakbar.. jauh lagi ke ni....?
org sebelah : jalan je. redah. nnti sampai la
saya : ooo.. ko jaga aku kan?
org sebelah : eh.. ko yg kata nak jaga aku kat cbl kan?
saya : ko nampak tak kayu aku pegang ni
org sebelah : dah tu ko nak belasah aku ke?

eh.. sejak bila lak pandai guna tongkat ni?
aishhhh.. baru perasan lak. yana yg guna. then tak tau nape dia tak jadi guna. 
mana tah dia time ni



sometimes plat mcm tu wat saya nak humban n patah2kan je 
tp bila jumpa plat mcm tu cepat2 nak bergambar.
fake betul la makcik sorang ni. 
hai orang sebelah... ko ok tak?
ahh.. jgn nak ckp tak ok ngan aku la Shariman. 


hehehe.. bye. 


the best way bila jumpa trek landai. boleh santai2 kejap.
nak tido dengkur pun ok. 


tengok...!! mcm lepak depan tv tgk sinetron rite?


new balance - saya turut membawa kenangan bersama


and finally - kami semua selamat sampai kat kem balak.
waktu lunch - solat - take 5 - nak mandi nak berak nak buat apa pun buat la


geng markas - bertindak mengikut arahan



our lunch. no warung2 pilihan here. belasah jelah guys. 
terbaik from our chef. thanks Sem. 


akan meneruskan perjalanan.
masih jauh... jauhhh..... jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhh









Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

1 comment: