nuffy1

OOO-lalalalala

Monday, March 11, 2013

Sepasang Kaki Melangkah to Bukit Kutu [3]


the same way naik & turun
Syabilah yg dikenali, bila perjalanan naik pacak ke atas, dia mmg mengalami kesukaran, tp bab turun, mebi dia boleh berlari2an manja. sgt mengada la makcik tu. 




my buddy dah start injury. ala.. cian la. nak tolong tak tau nak tolong apa ek. wa tengok jelah. nak ckp lebih2 kang kena marah lak. ok ok.. diam ok. saya tak ckp apa2. [grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr]



ok. sampai sudah. kalau ikut hati, nak je berenang2 di tepian ni. tp tau kemampuan body yg manja ni, so lupakan la. ni baru satu chapter selamat turun. ada chapter lagi satu nak tempuh. cikHati.. tabahlah ye. eh, cikHati ke kena tabah, cikKaki pun tabah juga. 


cian kawan kita ni. sakit kaki eh. ala.. sorry sorry. 


lepak & isi perut dulu ye. Isi ke? yg lain2 isi ler. saya? heh... tak terisi dek kerana minda sudah pulang jb. 
a letter to Shariman Said. hey buddy, thanks tau. aku tak tau bila boleh jumpa kau lagi lepas ni. kalau nak berstori mori, aku agak, bermalam 7 hari 7 malam pun tak abes cerita 24 tahun lepas tu. hahahaha.. a lot of stori meh? thanks la amek aku pepagi buta, pastu kena anta aku lak. jasamu ku kenang.  


menjelang malam : pulanglah Syabilah. enaf ok. 

sepanjang perjalanan balik, mata dah sesangat la terasa kelat melatnya. nak pejam tak pejam. cian kat kawan sorang ni. dah la kaki dia sakit, kena drive sorang. errrkkk.. kalau dia suh saya drive pun hehehehe.. sorry. saya tak memandu ketika saya mengantuk. nak ajak borak pun tak terborak dah. eh.. jauhnya perjalanan nak sampai KL... bila la nak sampai.. tak sampai2 lagi ke. sayup2 je dgr suara org sebelah. sorry sorry. nak lelap jap je. try to call Napi nak suh dia beli tiket, huh!!! nak balik saing. katanya dia akan balik bas kul 10.30 malam. kira2 congak2 perjalanan.. alamak sampai jb kul bape ek... mesti 2 3 pagi jugak. alamak. huhuhu... tak pelah.. nak wat camana kan. hutan boleh redah, takkan dunia tamadun mcm2 kemudahan tak leh redah.  


turun je kat tbs, say thanks to kawan tu.. then melangkah pulang. dah???? tu je???? hehe.. dah mcm citer kat tv lak. tak jumpa bertahun, jumpa2 borak2.. then blah balik.  ok.. Johor Bahru, ibu pulang. 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

note to Gabantro especially to Baituncit
sorry bro. ampun ampun. sorry menyusahkan dengan ketidakupayaan wanita ini. hehe
n big thanks sbb sabar. peace yo!!

to Iman, hehe.. big thanks juga.. bg tepukan. ala.. malu tau. mcm gaya retis yg kecundang je.
n lain2.. thanks n thanks. 

to Shariman : nnti aku roger kau. belum abes cerita da.... 







Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment