nuffy1

OOO-lalalalala

Friday, December 28, 2012

Santai kat Bukit Sisek


Bukit Sisek - berapa kali daaaaa nak repeat tmpat ni. Relax santai2 je kat sini. Memandangkan baru lepas hujan, kemungkinan air terjunnya tak seperti biasa kut. Kut la...... dan serangan pacat tu, ermmm.. berserah jelah. 


mukaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! muka segar bangun pagi mmg mcm ni. kan?



day pack - so semua lenggang kangkung je



kan dah kata - tempat ni bukan kawasan air dalam yg sebenarnya. tp lepas hujan, air jadi paras ni.


ok. ready to peace yooo.

 

nah.. hamek kau. #padahnya


sekian ceritanya habes mcm tu je.
tiada susulan gambar yg lain kerana hari hujan.

next time boleh bersantai gedik lagi di sini
ya.. di sini di sini di siiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

xoxo - publish !!!







Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment