nuffy1

OOO-lalalalala

Saturday, December 29, 2012

putih



kenapalah di petang ini tiada aktiviti yg boleh dilakukan....? mahu berlari ?? ermmm.. agak M punyer besar duduk di senarai terdepan. maka, lupakan!!!! tengok rekod berlari 2.8km - 20 minit. makkkhaiiii. lambatnya terkedek2. kalau wat 10km - kompem 1 jam lebih. ye.. boleh tempah no 8 dari belakang. ye ye yeee... menang la jugak kan. 

nak cari ilham wat baju princess utk majlis bulan 3 thn depan. bulan 3 ada 2 weeding. bulan 6 ada lg. bulan yg lain2 tak sure lak. ni baru weeding. belum kes nak potong jambul, kenduri tunang, doa selamat, dan dan dan lain2.  sekarang musim kazen2 jadi perantin lak. mak perantin dah booking, jadi nya, segala aktiviti bulan 3 dan bulan 6 dihentikan serta merta. dont invite me ok. nnti jiwa i terganggu. oleh kerana kazen2 ramai yg gadis jelita, as usual, kerana menjadi kakak yg tertua di antara kazen yg ada, jd -- ooo kakak, pls kakak. huhuhuhu.. ye. kakak usahakan ok. jadilah weeding planner tak bertauliah. sms, whatsapp, incoming call dan ciksamsung menjadi hotline dgn mcm2 persoalan. [[[[ ooopssss tersebut lak ada hartabenda tu ]]]]

ini........... di satu ketika dulu, majlis nikah ni, anak2 sndiri dan anak2 buah semuanya berbaju putih. so suci mereka2 ini. tak tau kenapa ek, mmg teringin nak tgk suasana ni. bincang ngan pengantin, no hal. no problem pun. sedaya usaha mengusahakannya, tiada niat lain selain mahu semuanya kelihatan cantik. even baju tu tak la cantik mana pun di mata org,, biasa je. kain pun murah, semeter rm4.80 beli longgok2 je kat kamdar... tapi... ohhh cantiknya di mata seorang org biasa seperti saya. maybe sbb dari dulu saya suka tengok anak2 sendiri memakai baju sedondon, jadi perkara tu terbawa2 hingga ke hari ini. mereka masih memakai baju sedondon. 


membesar bersama - mengecil tak sama


look nice
so sweet
so suci
ini yg saya mahukan. walaupun berkain satin murah, 
bermanik seadanya, tetap indah warna putih itu



e-ehhhh.. tetiba ada yg berkaler hijau di situ
abaikan

perhatikan mereka2 yg comel saja
comel kan? kan?







Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment