nuffy1

OOO-lalalalala

Saturday, October 13, 2012

Stong-Baha-Ayam #5


turun dari Gunung Baha - Chef Moon dah siap sedia dgn menu. Dialah runner n chef very the good good one. Aik.. nasi himpit sudah tersiap sedia, tinggal ngap je. skg waktu masak kari ayam segera. menu yg simple tp sedap ko.





 

ok guys -- we ols berada di pergunungan dan dlm hutan belantara k. No sinki - no pinggan lawa2 - no alas2 meja - no dapur berjenama - so sudu garfu berkilat bagai - guna seadanya saja. plastik bising tu pun berguna tau. 


our penyelamat dapur - 7E bergerak. tengok bukti ni ---- siap bancuh sunquick koooo. dlm beg dia mmg dipenuhi makanan. sebut je.. dah mcm poket doraemon pun ada. terbaik la zaki. 




acara menunggu hidangan siap namanya. haha... dapur yg ada agak terhad. so yg lain just jd pemerhati bebas jelah kan. sabar menanti ye guys. 


acara membuat teh o strawberi berlaici. eh? ada ke laicinya ni?


Org kata - tak ada pinggan, bekas tin pun berguna. Belasah jelah makcik, its ok. Tak jadi hape pun aihhsss duk menikmati santapan dlm bekas ni pun. Bukan selalu back to nature pun. Sesekali je kut. Alah bisa tegal biasa katanya. Blurrrrrppp- alhamdulillah. Kena teruskan perjalanan lagi utk ke Gunung Ayam lak. Jadi ni ler tambahan energynyer. Adios




Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment