nuffy1

OOO-lalalalala

Friday, September 28, 2012

awesome words


speechless
well... sometimes mmg tak akan jangka pun
faktor usia yg semakin meningkat matang
sepertinya tidak la berapa kesah tang epi berday ni

27/09/2012 - turns 37 years
alhamdulillah. 
disayangi oleh mereka2 yg menyayangi
**hey - i lap yu too sweetheart


dear fren
satu masa dulu kita penah sambut sama2
**kita??? ermmmm 
23/09 dan 27/09
zaman2 miskin waktu sekolah dulu tak de la tekak high maintenance kan
blasah jelah apa pun
tak de adiah2 bagai
tak de tiup2 lilin bagai
tak de
kan?

ok. fine.
happy belated birthday
kau tua, aku pun tua jugak
kau bertambah usia, aku pun akan bertambah usia
maybe tahap kematangan la kut tak sama
kau dgn cara kau
aku dgn cara aku

ingatkan Kau sumpah buat aku rasa -------- 

annoying la kawan
sorry to say, it hurts!!!!


nah. aku bg ni je
amek la hadiah bodo ni
murah je 
aku copy paste kat tenet je

aku tak kaya nak bg adiah bagai2 kat org
aku kan miskin kan
kau cakap kan 
Syabilah tu tak padan miskin 
makan nak mahal2
beli ikan nak mahal2
beli udang nak mahal2
beli tu ini semua nak mahal2
aiseeehhhhh


oh ya.. maybe aku lupa tarap aku
tarap setinggan
almaklum la kan
aku kan duk setinggan
mana sama tarap ngan kau
kan



ce tengok WARIS BELAAN aku
ni bakal harta yg aku simpan utk menampung kehidupan seterusnya
hahahaha.. kelako ke tak?
tak eh?


ermmm.... ikhlas itu bukan milik kita
even kita cakap camana pun ikhlas kita
hanya Allah yg tahu segalanya


ok, thanks kawan
kalau tak gadoh, kita tak tau apa erti kawan dan apa erti lawan
hnya kawan kenal siapa kawannya
dan hanya lawan yg tahu sape yg patut di lawan

aku tak nak lawan sapa2
dunia yg sementara ini hanya sementara
sementara aku hidup
sementara aku bernyawa
aku mahu tersenyum
dan bersyukur


*well... saya bahagia di rumah setinggan saya**





Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment