nuffy1

OOO-lalalalala

Tuesday, July 31, 2012

sepasang untuk kaki melangkah


Sepasang kaki melangkah, 
Meniti usia, 
Hari yang berlalu pergi, 
Takkan kembali, 
Seiring dengan masa aku dewasa, 
Dan kini kufahami ertinya budi...

alhamdulillah
.... i'm glad things are working well between us. u sud know that i have feelings for you too. 

apo kono eh makcik kebun
g bangun basuh muka nun
mengigau ke hape

kalau rasa gembira tepuk tangan
tepuk.tepuk.tepuk
dalam bulan ramadan yg indah ini, sudah ada kasut raya di pergunungan. holahola. i love it. giler ko kalau aku tak suka. nak harap aku beli sendiri?? hahahaha.. sampai aku umo cik nah pun belum tentu aku bernafsu nak beli hiking shoes. kaki aku murahan je. pakai kasut getah buatan mesia. boleh takung air lagi. kasut pakai dan buang. oh no. yg ini tidak la kan... pakai dan terus pakai. wahhhhh...semangat giler kentang dah ni nak g memanjat with new shoes. 

hidup ini memang kena terus melangkah.. apa pun yg terjadi, suka tak suka.. hadapi lah dengan tenang dah tabahkan hati. kita tak pernah keseorangan, percayalah.. Allah sentiasa ada.

so dont worry be happy











Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment