nuffy1

OOO-lalalalala

Tuesday, June 19, 2012

kembali lagi : Gunung Lambak


yes. welcome dear. 
repeat setelah 5 bulan berlalu. 
nostalgianya sbb di sini lah bermulanya minat dlm bidang outdoors. 
giler kentang ayat aku ni.


kali ni tak ikut trek yg mula2 dulu.
ikut trek org keje.
sekali tengok atas... oh maiiiiii
terkelap kelip mata memandang trek.
ada niat utk patah balik dan tidak meneruskan. 
huhu... aku ingin pulang


half way. time2 mcm ni lah boleh guna utk take 5.
take 5 yg tah keberapa kali


pandanglah lihatlah
sudah jauh meninggalkan kaki gunung


sekarang kita teruskan perjalanan ke atas
percayalah, tentera Allah ada bersama kita


sayup 


lepaking


baru sampai "pondok" yg pertama.
jenuh jugak nak sampai sini


dunia berputar
sekejap saya di bawah mereka di atas
sekejap saya di atas dan mereka di bawah


mari mari mari


dan akhirnya..................... sampai juga
ye, berkat kesabaran, kesungguhan, ketabahan, ke mcm2 ke pun boleh
last check point dah ni. 
selamat sudah mendaki ikut trek org keje - katanya.


kesian. harap2 cik kasut ni sempat la bertahan hingga ke hujung garisan


sopan
hikhikhik... malu


kejayaan pendakian utk kesekalian kalinya

melambak2 rasa gembira



opsss.. ada sambungan ye.




c u next episode




Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment