nuffy1

OOO-lalalalala

Thursday, April 5, 2012

Mari lah Mari kita ke Gunung Panti



kali ini bercerita tentang Gunung Panti Barat
terletak di Kota Tinggi, Johor
ketinggian : 1684 kaki
ye.. agak semput kalau tak biasa 
mcm yg tengah hapdet blog ni
baru balik dari Muntahak
eerrr.... keadaan emosi dan mental yg agak belum pulih sepenuhnya
tapi agak gian utk meneroka alam gunung ganang
maka ku gagahkan jua



kena park kete dan menyusuri le jalan ini
ye..ku susuri jalan ini
yg tidak berbintang sunyi sepi

masa yg di ambil lebih kurang 1 jam lbh kalau tak banyak pit stop
haha.. boleh la plak makcik ni tak de pit stop 
kejap kejap nak take 5
kejap kejap nak take 5
80 kali dah take 5 baru sampai



perjalanan jauh tak ku rasa
kerana hati ku melonjak sama
ingin segera ke sana
lalalalalalalalala

baru sampai sini dah feluh feluh
hoho.. pacat sudah berkejaran yoo
sila lariiiiii



seperti yg di nyatakan
hahaha
ini adalah take 5 yg tah ke berapa agaknya

so cerita yg masih panjang 
kita jumpa di episod akan datang 

c ya


Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment