nuffy1

OOO-lalalalala

Tuesday, April 17, 2012

Layan Sunrise - Misi berjaya dan saya gembira - belum habis cerita daa


gabungan KAKI KREM OUTDOOR (KKO) & SANTAI TAPI NAKAL (SANTANA)


report dulu ye. 
ermm... kul 3 pagi di sini 

dan meneruskan perjalanan ke kaki gunung panti
gelap
sejuk


tiba di kaki gunung panti
dengar sedikit taklimat
dan awal2 dah cop tempat nak gerak belakang guide
haha.. saya takut tertinggal lagi dalam kegelapan
tak nak org belakang saya potong barisan
boleh jd stress 

yg jadi ok skit jalan dalam gelap ni
tak perasan bape jauh lagi untuk sampai ke puncak.
even tau keadaannya sukar
tp tak nampak ketinggian tu yg akan buat semangat kita down
tau2 dah sampai kat batu pacak ni
hoooo.. siyes
tmpt ni mmg agak rare utk yg pertama kali mencuba





hadapilah dengan cekal di jiwa
selamat mendaki ye guys

dan 
akhirnya
alhamdulillah


hanya mereka yg sampai kat puncak je menikmati betapa indahnya suasana ini


masa utk cek cik pacat
sambil main pondok2 di puncak


hari ni anak bujang mak yg masak


kesian Yasir, bertubi2 di serang pacat.
adat dlm hutan dan mendaki
hal kecik je pacat tu


persediaan utk our breakfst
mee hoon tali tangsi
y?
sebab mee hoon tu tak mo lembut
so blasah jelah ye geng


ayam goreng moon hakhaktui namanya tu
rajin anak mak ni
macam2 bekalan ada
tengok cara mereka as team works
sorang goreng ayam
sorang wat neslo
yg lain lak tukang pandang


chef of the day
Muntaha
panggil dia Moon saja


sebis bertukar tangan to Lady D
meneruskan acara menggoreng mee hoon tali tangsi


proses menenangkan jiwa raga


KKO & SANTANA


mari kita pulang


kbai









Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment