nuffy1

OOO-lalalalala

Monday, October 31, 2011

jalan & makan kat Singapore lagi


perjalanan dari JB to Sgapore tak le jauh mana pun
jalan pun ok tak de jem2 bagai
tujuannya mmg nak g makan je 


rupanya ex-schollmate kat situ
senang ler nak order
waktu kitaorang sampai dah mmg masuk waktu lunch
(KITAORANG - means -lebih dari seorang kan? siapa yer....????)



menu yang kami order

ikan caru bakar

bergedil sedap
(siyes --- sedapppp wooo)

ayam bakar
with kuah apa tah... tak sempat nak tnya owner
tp mmg sedap

sambal berlado kut... tak sure la
ni ler lauk nasi padang
maybe ada lagi lauk2nya
tp yg ni jelah yg kitaorg order
takut tak termakan lak bnyk2 nnti



wahahahaha... kala dulu2 kala
semua masih rampingan dan kecilan

tengok size sekarang

membesar sangat johan 


Arab Street
g beli murtabak utk kanak2 yg di tinggalkan




tengok Hadif Syakib ni 






dia kena duduk belakang dengan Mummy



ibu di depan
dan siapa sebenarnya driver sebelah ibu????


jengjengjeng






Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment