nuffy1

OOO-lalalalala

Monday, July 25, 2011

segmen makan-makan suka-suka hati


lokasi tempat kejadian
4 yg jelita-jelita akan menternak lemak di pagi hari




nampak sedap kan?
sesungguhnya mmg sedap...
just ibu punyer tu campur HONEY
tak paham amek order la tu
dah kabo tak mo HONEY
dia buh jugak



sesungguhnya dah sebenarnya mmg meja kami sarat ngan makanan
siap amek meja sebelah hokey
gasak ler kan
tak kan ler nak marah customer yg jelita2 ni


yer CHI.. sila la tenung manja hidangan tersebut



nah hamek kau
nampak kan ada 2 meja bulat di situ
sipi2 je kelihatan
meja tu ckp dia malu.... so tak pe lah. kita sorok dia skit


last menu Izan punyer
yg di makan bersama-sama


ermmm... terpesona ngan MOCHA blended CHI
maka ter ORDER la jugak CHOCOLATE blended ni


wajah-wajah jelita yg sudah kenyang
senyum je kan
tu atas meja tu sebahagian je tu
yg sebahagian lagi dah kena angkut
tp tak paham2 gak jelita2 ni
duduk lagi sambil potpetpotpet


hehehehe
tak cukup bergambar di dalam
kita berposing lak kat luar
errr.. adik + abang tu la jd mangsa 
jd camera-??? paksarela



oleh kerana Izan sorang je mencilok time keje
maka perlu menghantar Izan pulang ke pangkal jalan
g keje dulu Izan yer
kami-kami ni ada dating tempat lain pulak




**apa motip moto ijo tu ada kat situ?**


segmen ni akan bersambung
nntikan yer


sekian, laporan dari saya
terima kasih










Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment