nuffy1

OOO-lalalalala

Sunday, May 1, 2011

nak tau tak?? best ni..


jom pegi makan-makan 


mereka2 di depan
ibu di belakang bersama.......................ehem ehem


Nasi Arab Mandi???????
hehehehe :)
ngeeeeee

amacam?? best tak nama nasi arab ni
yg betulnya adalah
NASI ARAB MANDY
maybe sbb di buat di Malaysia
tertukar kut dr mandy jd mandi



yaaa.. welcome to Bilad Alsham Restaurant
lokasi : tmn u
bukan kat arab nun
ana ana tak reti ber ente di Msia


huh.. sungguh tak paham apa la abg long suka ngan air ni
papa dan along terjebak sekali 
perisa pineapple




mereka2 yg di sayangi
pic ibu??????
tade la cayang




santapan2 yg terdapat di dalam menu itu restoran arab daaaaa


haaa.. yg ni la ibu punyer
nasi arab mandy
ayam tu je dah tukar sbb sudah kehabisan
along kata tak pe.... next time kita makan2 lg


lokasi kejadian
tempat ni bertanggungjwb sepenuhnya
atas kekenyangan perut daku 

amin.. alhamdulillah


~~:: nota cinta sayang to buah hati ibu my cayang2 tu ::~~
kalau baca blog ni,
dun wori be hepi k sayang
next time maklong kata kita g lagi
lebiu laling.. muahmuahmuah



Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

No comments:

Post a Comment