nuffy1

OOO-lalalalala

Wednesday, May 18, 2011

Cite Kembara Ho Chi Minh




Cerita sudah lama simpan dlm draft. Dah naik tak bape ingat dah sesi kembara ni. Pengalaman berjalan makan hangen kat negara org. Berangkat 1hb .... pepagi 1hb tu jugak baru nak kemas barang. Mcm org nak tak nak je pegi. Kesian kat my cayang2. Nangis di tinggalkan. Huhuhu.. sayu tau hati daku. So sepanjang malam tu pai ke pagi tak tido. Kemas segala keperluan my cayang2 dulu. Walaupun mereka dah besar2, tapi sebagai ibu, kena make sure siap segala2nya. Yer.. ibu pergi bukan dekat2. Jauh nun di sana. 


antara barang penting dlm senarai yg perlu dibawa
apa tah motip bawak incek acer ni tak tau la.
vengong jugak kut. nak jalan ke nak bertenet??


breakfst @dunkin donut senai airport di kala jam 7pagi. huhu.. sejuk 
kena paksa utk alas perut sbb nak makan ubat tahan mabuk tu
ai mabuk udara yu. 


suasana pagi yg damai


luggage ibu yg berisi 9kg makanan halal 
apa motip??? of kos sbb tekak susah menerima makanan luar kut
huh!! haru haru. cam ni pun ada ke?


catatan perjalanan seorang insan.. eceh
ni mmg benda penting gak ni
minat menulis dari dulu kini dan selamanya


wajah orang ni yg teruja 
dah nak bertolak dah ni
ubat mabuk pun dah makan
sure duk kat seat je .... zzzzzzzzzzzzzz la kan
rugi tul org mabuk2 udara ni. tak leh tgk pemandangan. huhuhu


hoyeeee hoyeeee
mari kita berjalan sakan



-akan bersambung di episod seterusnya-
harap maklum


sekian



Bukankah Hidup kita Akhirnya Harus Bahagia . .

2 comments:

  1. wah bestnyer jalanx2 ke Ho Chi Minh tu yer ..saya belum sampai ke sana lagi tu..btw tq singgah my blog yer..saya follow juga:)

    ReplyDelete